Vers Nieuws uit de Kunst Keuken van Henk
Ik wens jullie nog een fleurig en troostrijk 2025. Dat laatste zegt Mara Grimm ook in Het Parool. Gezien alle reuring in 2024 snakken we naar zekerheid. En krijgen we dat niet helemaal in het echte leven, dan toch op z’n minst op ons bord, aldus Mara. Ze verwacht onder meer de comeback van de cordon bleu! Ik ga kip gevuld met brie de meaux, iberico en tijmhoning maken.
Blij was ik met de Venusian Kitchen, sensueel en kleurrijk. Droef werd ik van de documentaires over het mijnverleden in Limburg. Verder haal ik ook mooie, activerende herinneringen op voor jullie aan Berlijn, Cas Spijkers en landgoed Nyenrode en schrijf over AI, wat ik niet gebruik. Tot behoud van mijn geest…
Wil je ook op de hoogte blijven over kunst, eat-art, voedselcultuur, streekgastronomie, tips over musea, ‘lekker, puur en eerlijk (samen) eten’ en de goede smaak? Ik, Henk Hoogakker, vertel daarover in het periodiek ‘Vers Nieuws uit de Kunst Keuken van Henk’. Ook dat is goed voor jullie ontspanning en voor een gezonde geest!
Ja, ik wil ook die nieuwsbrief van Henk ontvangen: http://eepurl.com/c8wkb5